Frans Schreurs; regisseren in Schimmert

Als oud-regisseur van toneelvereniging Crescendo wil ik graag het bestuur en de leden van harte gelukwensen met hun vijfentwintigjarig jubileum.

Met heel veel plezier denk ik nog wel eens terug aan de vele repetities die toen nog plaatsvonden op de zolder van het oude gemeentehuis, waar het in de zomertijd somsĀ veel te warm was en in de koude wintermaanden pas aangenaam warm begon te worden als de repetities bijna ten einde liepen.

Daar, waar ik in goede samenwerking en met gemeenschappelijke liefde voor het amateurtoneel menig uur met jullie heb mogen werken en met als resultaat enkele prachtige producties.
Het is goed en leerzaam om op geregelde tijd van regisseur te wisselen. Vandaar dat het dan ook al weer heel wat jaartjes geleden is dat ik van jullie afscheid heb genomen, maar wat gebleven is, dat de vriendschap die ontstaan is tijdens het uitoefenen van onze hobby toneelspelen. Vele stukken zijn er in de loop der jaren in Schimmert opgevoerd. En, naar ik hoop, zullen er nog vele volgen, met als doelstelling het aanwezige publiek te vermaken. En daarin zijn jullie naar mijn mening steeds geslaagd.

Reserveren

Zodra de kaartverkoop voor onze nieuwe productie start, kunt u hier reserveren.

Facebook

Blijf op de hoogte van het meest recente Crescendo nieuws, volg ons op Facebook.